Skip to main content

Israel Food Journey

Noodles, Tagliatelle, Pasta, Raw, Food

Israel, a Middle Eastern country on the Mediterranean Sea, is regarded by Jews, Christians, and Muslims as the biblical Holy Land. Its most sacred sites are in Jerusalem. Within its Old City, the Temple Mount complex includes the Dome of the Rock shrine, the historic Western Wall, Al-Aqsa Mosque and the Church of the Holy Sepulchre. Israel's financial hub, Tel Aviv, is known for its Bauhaus architecture and beaches, Capital: Jerusalem, Currency: Israeli new shekel, Population: 8.712 million (2017) World Bank, Masada National Park, Sea of Galilee, Ein Gedi, Israel | Facts, History, & Map, Israel

Hummus masabacha / kawarma. The reason for the weight gain is easy: delicious, freshly made hummus. ...
Falafel. ...
Tahini. ...
Kanafeh. ...
Aubergine with baba ganoush. ...
Shakshuka. ...
Lechem bread. ...
Meatballs and sweet potatoes.

A mix of Jewish diaspora cooking combined with Middle Eastern and Mediterranean influences, Israeli cuisine is flavorful, fresh and healthy. ... While we recommend eating as much as possible, make sure to try these 11 things when visiting Israel. And come hungry!

Anything indigenous to the New World would have been impossible for Jesus to eat, such as maize corn, pumpkins, peppers, tomatoes, potatoes or chocolate

They were eating what God put on this earth: meat, fish, fruit, vegetables, grains, and nuts. And thus was God's Diet born. In other words, if you can't pick it, pluck it, pull it from the earth, or scale it, don't eat it.

Sambusak - Fried dough balls stuffed with meat and onion or with cheese. Jerusalem mixed grill - can be served in pita or laffa. Bagel toast. Sabich - Israeli dish served in pita bread, traditionally contains fried eggplant, hard boiled eggs, hummus, tahini, Israeli salad, potato, parsley and amba.





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Translation in Telugu
Oil, Olive Oil, Food, Tomato, Healthy
మధ్యధరా సముద్రంలో మధ్యప్రాచ్య దేశమైన ఇజ్రాయెల్‌ను యూదులు, క్రైస్తవులు మరియు ముస్లింలు బైబిల్ పవిత్ర భూమిగా భావిస్తారు. దాని అత్యంత పవిత్ర స్థలాలు యెరూషలేములో ఉన్నాయి. ఓల్డ్ సిటీలో, టెంపుల్ మౌంట్ కాంప్లెక్స్ లో డోమ్ ఆఫ్ ది రాక్ మందిరం, చారిత్రాత్మక వెస్ట్రన్ వాల్, అల్-అక్సా మసీదు మరియు చర్చ్ ఆఫ్ ది హోలీ సెపల్చర్ ఉన్నాయి. ఇజ్రాయెల్ యొక్క ఆర్థిక కేంద్రం, టెల్ అవీవ్, బౌహస్ ఆర్కిటెక్చర్ మరియు బీచ్ లకు ప్రసిద్ది చెందింది, రాజధాని: జెరూసలేం, కరెన్సీ: ఇజ్రాయెల్ కొత్త షెకెల్, జనాభా: 8.712 మిలియన్ (2017) ప్రపంచ బ్యాంక్, మసాడా నేషనల్ పార్క్, గెలీలీ సముద్రం, ఐన్ గెడి, ఇజ్రాయెల్ | వాస్తవాలు, చరిత్ర మరియు పటం, ఇజ్రాయెల్

హమ్ముస్ మసాబాచా / కవర్మ. బరువు పెరగడానికి కారణం సులభం: రుచికరమైన, తాజాగా తయారు చేసిన హమ్మస్. ...
ఫలాఫెల్. ...
Tahini. ...
Kanafeh. ...
బాబా గనౌష్‌తో వంకాయ. ...
Shakshuka. ...
లెకెమ్ బ్రెడ్. ...

మీట్‌బాల్స్ మరియు చిలగడదుంపలు.

మధ్యప్రాచ్య మరియు మధ్యధరా ప్రభావాలతో కలిపి యూదుల డయాస్పోరా వంట మిశ్రమం, ఇజ్రాయెల్ వంటకాలు రుచిగా, తాజాగా మరియు ఆరోగ్యంగా ఉంటాయి. ... వీలైనంత వరకు తినాలని మేము సిఫార్సు చేస్తున్నప్పుడు, ఇజ్రాయెల్ సందర్శించినప్పుడు ఈ 11 విషయాలను ప్రయత్నించండి. మరియు ఆకలితో రండి!

మొక్కజొన్న మొక్కజొన్న, గుమ్మడికాయలు, మిరియాలు, టమోటాలు, బంగాళాదుంపలు లేదా చాక్లెట్ వంటి యేసు తినడానికి కొత్త ప్రపంచానికి చెందిన ఏదైనా అసాధ్యం.

మాంసం, చేపలు, పండ్లు, కూరగాయలు, ధాన్యాలు మరియు కాయలు: ఈ భూమిపై దేవుడు ఉంచిన వాటిని వారు తింటున్నారు. అందువలన దేవుని ఆహారం పుట్టింది. మరో మాటలో చెప్పాలంటే, మీరు దాన్ని ఎంచుకోలేకపోతే, దాన్ని తీయండి, భూమి నుండి లాగండి లేదా స్కేల్ చేయవచ్చు, తినకండి.








Comments

Popular posts from this blog

Dagestan Food Journey

Dagestan, officially the Republic of Dagestan, is a federal subject of Russia, located in the North Caucasus region. Its capital and largest city is Makhachkala, centrally located on the Caspian Sea Dagestan is famous for its local dishes of: hinkal (a tasty pasta/dough-like entity served with garlic sauce and some kind of meat, usually young, boiled lamb), chudu (a quesadilla-like thin dough with special meats, cheeses or vegetables inside), and shashlik (roast shishkabab, usually lamb meat). The importance of khinkal in Dagestani culture should not be underestimated. As Zhanna Abueva says in her cookbook, Dagestani Cuisine which I am liberally paraphrasing throughout this introduction, “Khinkal is our everything. It is sacred, native and eternal, like the mountains of Dagestan, like an ancient dagger. […] It is not just a meal, but an occasion to communicate, moreover with absolute psychological relaxation.” Even Dagestani poets have dedicated their works to the humble khinkal...

Dagestan Food Journey in Russian/German/Turkesh

Дагестан, официально Республика Дагестан, является федеральным субъектом России, расположенным в регионе Северного Кавказа. Столица и крупнейший город - Махачкала, расположенный в центре Каспийского моря. Дагестан славится своими местными блюдами: хинкал (вкусная паста / похожая на тесто сущность, подается с чесночным соусом и небольшим количеством мяса, обычно молодого, вареного ягненка), чуду (кесадилья, как тонкое тесто со специальным мясом, сырами или овощи внутри) и шашлык (жареный шишкабаб, обычно мясо ягненка). Значение хинкала в дагестанской культуре нельзя недооценивать. Как говорит Жанна Абуева в своей кулинарной книге «Дагестанская кухня», которую я свободно перефразирую в этом вступлении: «Хинкал - это наше все. Он священный, родной и вечный, как горы Дагестана, как древний кинжал. […] Это не просто еда, а повод для общения, причем с абсолютным психологическим расслаблением ». Даже дагестанские поэты посвятили свои произведения скромному хинкалу, как его сделали, как...

Liechtenstein Food Journey

Liechtenstein is a German-speaking, 25km-long principality between Austria and Switzerland. It’s known for its medieval castles, alpine landscapes and villages linked by a network of trails. The capital, Vaduz, a cultural and financial center, is home to Kunstmuseum Liechtenstein, with galleries of modern and contemporary art. The Postmuseum displays Liechtenstein’s postage stamps, Liechtenstein's national dish is "Käsknöpfle". A simple dough made of flour, eggs, water, salt and pepper is the basis for this culinary delight. The finished Knöpfle are served with local cheese, fried onions and apple puree aside. "Ribel" is the name of a dish, which is made out of corn and wheat Perhaps the most traditional of all Luxembourg meat dishes is Judd mat Gaardebounen, smoked collar of pork with broad beans. The pork is soaked overnight, then boiled with vegetables and spices. Served in copious slices together with the beans and boiled potatoes, it is considered to...