Skip to main content

South Korea food journey

Basil, Pepper, Peppercorns, Noodles

South Korea, an East Asian nation on the southern half of the Korean Peninsula, shares one of the world’s most heavily militarized borders with North Korea. It’s equally known for its green, hilly countryside dotted with cherry trees and centuries-old Buddhist temples, plus its coastal fishing villages, sub-tropical islands and high-tech cities such as Seoul, the capital

Kimchi. Kimchi is probably the most recognizable traditional Korean food in the world. Napa cabbage is more commonly used for kimchi although various vegetables can be fermented to make kimchi too

These foods can cost anywhere between 1,000 and 8,000 won (about $1 to $6) and are worth every bite. Some key foods to taste are tteokbokki (stir-fried rice cakes), hotteok (filled pancakes) and bungeo-ppang (red bean pastries).


Since a traditional Korean breakfast has rice, soup, meat, and a full array of side dishes, this breakfast includes grilled short ribs (galbi), spicy seafood salad, bean sprout rice (kongnamul bab), spicy stewed fish, cold cucumber soup (oi naengguk), seasoned kelp, and radish strip kimchi (moo saengchae)










-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Translation in Telugu
Salad, Tomato Mozzarella, Mozzarella
కొరియా ద్వీపకల్పం యొక్క దక్షిణ భాగంలో తూర్పు ఆసియా దేశమైన దక్షిణ కొరియా, ప్రపంచంలో అత్యంత భారీగా సైనికీకరించిన సరిహద్దులలో ఒకటి ఉత్తర కొరియాతో పంచుకుంటుంది. చెర్రీ చెట్లు మరియు శతాబ్దాల పురాతన బౌద్ధ దేవాలయాలతో నిండిన ఆకుపచ్చ, కొండ గ్రామీణ ప్రాంతాలకు, దాని తీరప్రాంత మత్స్యకార గ్రామాలు, ఉప-ఉష్ణమండల ద్వీపాలు మరియు సియోల్ వంటి హైటెక్ నగరాలకు ఇది సమానంగా ప్రసిద్ది చెందింది


కించి. కిమ్చి బహుశా ప్రపంచంలో అత్యంత గుర్తించదగిన సాంప్రదాయ కొరియన్ ఆహారం. కిమ్చీ కోసం నాపా క్యాబేజీని ఎక్కువగా ఉపయోగిస్తారు, అయితే కిమ్చిని తయారు చేయడానికి వివిధ కూరగాయలను పులియబెట్టవచ్చు

ఈ ఆహారాలు 1,000 నుండి 8,000 వరకు (సుమారు $ 1 నుండి $ 6 వరకు) ఎక్కడైనా ఖర్చవుతాయి మరియు ప్రతి కాటుకు విలువైనవి. రుచికి కొన్ని ముఖ్యమైన ఆహారాలు టిటోక్బోకి (కదిలించు-వేయించిన రైస్ కేకులు), హాట్‌టీక్ (నిండిన పాన్‌కేక్‌లు) మరియు బంగీ-పిపాంగ్ (రెడ్ బీన్ పేస్ట్రీలు).

సాంప్రదాయ కొరియన్ అల్పాహారంలో బియ్యం, సూప్, మాంసం మరియు పూర్తి సైడ్ డిష్‌లు ఉన్నందున, ఈ అల్పాహారంలో కాల్చిన చిన్న పక్కటెముకలు (గల్బీ), స్పైసీ సీఫుడ్ సలాడ్, బీన్ మొలకెత్తి బియ్యం (కొంగ్నాముల్ బాబ్), కారంగా ఉడికిన చేపలు, చల్లని దోసకాయ సూప్ ( oi naengguk), రుచికోసం కెల్ప్ మరియు ముల్లంగి స్ట్రిప్ కిమ్చి (మూ సాంగ్చే)







Comments

Popular posts from this blog

Brunei Food Journey

Brunei is a tiny nation on the island of Borneo, in 2 distinct sections surrounded by Malaysia and the South China Sea. It's known for its beaches and biodiverse rainforest, much of it protected within reserves. The capital, Bandar Seri Begawan, is home to the opulent Jame’Asr Hassanil Bolkiah mosque and its 29 golden domes. The capital's massive Istana Nurul Iman palace is the residence of Brunei’s ruling sultan Some Facts About Sultan Of Brunei Hassanal Bolkiah Brunei King LifeStyle Dishes from Brunei are often spicy, and are commonly eaten with either rice or noodles. Beef rendang, nasi lemak and puteri nanas, are popular foods in Brunei. Brunei's proud national dish. Derived from the interior trunk of the sago palm tree, ambuyat consists of a mix of starchy, solid whites (similar to tapioca starch) and water. Served sticky with a dip called cacah (usually sour and spicy), ambuyat is completely edible without chewing it Brunei is famous in southeast Asia for its...

Mongolia Food Journey

Mongolia, a nation bordered by China and Russia, is known for vast, rugged expanses and nomadic culture. Its capital, Ulaanbaatar, centers around Chinggis Khaan (Genghis Khan) Square, named for the notorious founder of the 13th- and 14th-century Mongol Empire. Also in Ulaanbaatar are the National Museum of Mongolia, displaying historic and ethnographic artifacts, and the restored 1830 Gandantegchinlen Monastery. The national capital, Ulaanbaatar,Mongolia World Most Beautiful Country the Mongol warrior would typically pack dried meat some cheese. and fermented milk alcohol in addition to this he might pack a bag of onions meat and rice that would be placed under the saddle. and would be slowly cooked by the friction of his body. and the horses turning it into a stew like substance. Some Mongolians operate illegal meat and leather trade. Dog meat is said to have a special healing effect, and it is often used in the treatment of lung diseases. Chinese and Koreans who live in Mongo...

Uruguay Food Journey

Uruguay is a South American country known for its verdant interior and beach-lined coast. The capital, Montevideo, revolves around Plaza Independencia, once home to a Spanish citadel. It leads to Ciudad Vieja (Old City), with art deco buildings, colonial homes and Mercado del Puerto, an old port market with many steakhouses. La Rambla, a waterfront promenade, passes fish stalls, piers and parks A typical breakfast is a café con leche accompanied with a couple of bizcochos (sweet or savoury pastries) or a sandwich caliente (toasted ham and cheese -or tomato and cheese- sandwich Mate is a traditional drink in some countries in South America, especially in Argentina, Paraguay, Uruguay, Chile, and Brazil. The drink, which contains mateine (an analog of caffeine), is made by an infusion of dried leaves of yerba mate (Ilex paraguariensis). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Translation in Te...