Skip to main content

Cyprus Food Journey in Russian

Sliced Fruits on Tray

Кипр, официально Республика Кипр, является островной страной в Восточном Средиземноморье и третьим по величине и третьим по численности населения островом в Средиземноморье, расположен к югу от Турции, к западу от Сирии и Ливана, к северо-западу от Израиля, к северу от Египта и юго-востоку. Греции,

Традиционные кипрские продукты включают сувлакию (мясные шашлыки на гриле), валхалию (жареная колбаса), афеллу (свинину, маринованную в кориандре), жареный сыр халлуми, оливки, питта, колокаси (корнеплоды), баранину, артишоки, нут и рагу из кролика (стифадо)


Конечно, «сувла» - это то, что каждый назовет национальным блюдом - мясо ягненка или свинины (и даже курицы), приготовленное на вертеле, на углях под открытым небом. У нас также есть «шефталия», которая представляет собой фарш из свинины, завернутый в желудок ягненка, приготовленный на углях под открытым небом, который подается на кипрском питта-хлебе.


Традиционный завтрак часто состоит из оливок, сочных помидоров и маленьких огурцов, жареного / жареного халлуми, яиц и лунцы (кипрского бекона / колбасы) и часто со свежим хрустящим кунжутным хлебом. Анари (мягкий белый сыр Кипра) или йогурт со свежими фруктами, сбрызнутыми медом, также очень популярны.


------------------------------------------------------------

Translation in  German
Vegetable Lot

Zypern, offiziell die Republik Zypern, ist ein Inselland im östlichen Mittelmeerraum und die drittgrößte und drittgrößte Insel im Mittelmeerraum. Es liegt südlich der Türkei, westlich von Syrien und Libanon, nordwestlich von Israel, nördlich von Ägypten und südöstlich von Griechenland,

Zu den traditionellen zypriotischen Lebensmitteln gehören Souvlakia (gegrillte Fleischspiesse), Shaftalia (gegrillte Wurst), Afella (in Koriander mariniertes Schweinefleisch), gebratener Halloumi-Käse, Oliven, Pitta-Brot, Kolokasi (Wurzelgemüse), Lamm, Artischocken, Kichererbsen und Kanincheneintopf (Stifado)


Natürlich ist „Souvla“ das, was jeder als Nationalgericht bezeichnen wird, bei dem es sich um Lamm- oder Schweinefleisch (und sogar Hühnchenfleisch) handelt, das am Spieß über Holzkohle unter freiem Himmel gekocht wird. Wir haben auch "Sheftalia", ein gehacktes Schweinefleisch, das in Lammmagen gewickelt ist, über Holzkohle unter freiem Himmel gekocht und in Zypern-Pitta-Brot serviert wird.


Ein traditionelles Frühstück besteht oft aus Oliven, saftigen Tomaten und Babygurken, gebratenem / gegrilltem Halloumi, Eiern und Luntza (zypriotischer Speck / Wurst) und oft mit frischem knusprigem Sesambrot. Sehr beliebt sind auch Anari (weicher weißer Käse aus Zypern) oder Joghurt mit frischen Früchten, die mit Honig beträufelt sind.


----------------------------------------------------------------

Translation in Japanese
Shallow Focus Photography of Meat Dish and Leaves


キプロスは、正式にはキプロス共和国であり、地中海東部の島国であり、トルコで南、シリアとレバノンの西、イスラエルの北西、エジプトの北、南東に位置する、地中海で3番目に大きい人口の多い島です。ギリシャの

キプロスの伝統的な食べ物には、スブラキア(肉のケバブのグリル)、シャフトリア(ソーセージのグリル)、アフェラ(コリアンダーでマリネした豚肉)、ハルーミチーズのフライ、オリーブ、ピッタブレッド、コロカシ(根菜)、子羊、アーティチョーク、ひよこ豆、ウサギのシチュー(スティファド)などがあります。


もちろん、「スブラ」は、誰もが国の料理と名付けるものです。これは、ラムまたはポーク(さらにはチキン)の肉を野外炭で串で調理したものです。ラムの胃に豚肉をひき肉で包み、露天炭で調理した「シェフタリア」もあり、キプロスのピタパンでお召し上がりいただけます。


伝統的な朝食は、多くの場合、オリーブ、ジューシーなトマト、ベビーキュウリ、揚げ物/焼きハルーミ、卵、ルンツァ(キプロスベーコン/ソーセージ)で構成され、新鮮なゴマの皮で覆われたパンがよく含まれます。アナリ(キプロスの柔らかな白いチーズ)や、蜂蜜をまぶした新鮮なフルーツとヨーグルトも非常に人気があります。


Comments

Popular posts from this blog

Brunei Food Journey

Brunei is a tiny nation on the island of Borneo, in 2 distinct sections surrounded by Malaysia and the South China Sea. It's known for its beaches and biodiverse rainforest, much of it protected within reserves. The capital, Bandar Seri Begawan, is home to the opulent Jame’Asr Hassanil Bolkiah mosque and its 29 golden domes. The capital's massive Istana Nurul Iman palace is the residence of Brunei’s ruling sultan Some Facts About Sultan Of Brunei Hassanal Bolkiah Brunei King LifeStyle Dishes from Brunei are often spicy, and are commonly eaten with either rice or noodles. Beef rendang, nasi lemak and puteri nanas, are popular foods in Brunei. Brunei's proud national dish. Derived from the interior trunk of the sago palm tree, ambuyat consists of a mix of starchy, solid whites (similar to tapioca starch) and water. Served sticky with a dip called cacah (usually sour and spicy), ambuyat is completely edible without chewing it Brunei is famous in southeast Asia for its

Mongolia Food Journey

Mongolia, a nation bordered by China and Russia, is known for vast, rugged expanses and nomadic culture. Its capital, Ulaanbaatar, centers around Chinggis Khaan (Genghis Khan) Square, named for the notorious founder of the 13th- and 14th-century Mongol Empire. Also in Ulaanbaatar are the National Museum of Mongolia, displaying historic and ethnographic artifacts, and the restored 1830 Gandantegchinlen Monastery. The national capital, Ulaanbaatar,Mongolia World Most Beautiful Country the Mongol warrior would typically pack dried meat some cheese. and fermented milk alcohol in addition to this he might pack a bag of onions meat and rice that would be placed under the saddle. and would be slowly cooked by the friction of his body. and the horses turning it into a stew like substance. Some Mongolians operate illegal meat and leather trade. Dog meat is said to have a special healing effect, and it is often used in the treatment of lung diseases. Chinese and Koreans who live in Mongo

Iran Food Journey

Iran is an Islamic republic on the Persian (Arabian) Gulf with historical sites dating to the Persian Empire. Extensive marble ruins mark Persepolis, the empire’s capital founded by Darius I in the 6th century B.C. The modern capital, Tehran, is home to opulent Golestan Palace, seat of the Qajar Dynasty (1794–1925), plus modern landmarks such as the 435m-high Milad Tower,iran most beautiful country in the world, iran world the cheapest country, Chelo- Kabab  or  Chelow Kabab  is the national dish of Iran. The meal is simple, consisting of steamed, saffroned Persian rice and  kabab , of which there are several distinct Persian varieties. This dish is served throughout Iran today, but was traditionally associated with the northern part of the country Simply tear off a piece of flatbread, tuck a bit of the herbs and cheese and other garnishes inside, and fold it up like a rustic sandwich. The plate stays on the table throughout the meal, and the herbs are a crunchy palate cleanser bet