South Korea, an East Asian nation on the southern half of the Korean Peninsula, shares one of the world’s most heavily militarized borders with North Korea. It’s equally known for its green, hilly countryside dotted with cherry trees and centuries-old Buddhist temples, plus its coastal fishing villages, sub-tropical islands and high-tech cities such as Seoul, the capital
Bulgogi is probably the most popular Korean dish, with thinly sliced meat that has a smoky sweet flavor. You can enjoy it broiled, grilled, or stir-fried. The beef is usually accompanied with lettuce wraps and spicy red pepper paste (gochujang) for wrapping and spicing up the meat.
Famous for being home to the biggest K-pop labels, Korean BBQ restaurants, plastic surgery, popular make-up brands it's become one of Asia's most visited destinations for tourists
Korean cuisine is largely based on rice, vegetables, and (at least in the South) meats. Traditional Korean meals are named for the number of side dishes (반찬; 飯饌; banchan) that accompany steam-cooked short-grain rice. Kimchi is served at nearly every meal
------------------------------------------------------------------------
Translation in German
కొరియా ద్వీపకల్పం యొక్క దక్షిణ భాగంలో తూర్పు ఆసియా దేశమైన దక్షిణ కొరియా, ప్రపంచంలో అత్యంత భారీగా సైనికీకరించిన సరిహద్దులలో ఒకటి ఉత్తర కొరియాతో పంచుకుంటుంది. చెర్రీ చెట్లు మరియు శతాబ్దాల పురాతన బౌద్ధ దేవాలయాలతో నిండిన ఆకుపచ్చ, కొండ గ్రామీణ ప్రాంతాలకు, దాని తీరప్రాంత మత్స్యకార గ్రామాలు, ఉప-ఉష్ణమండల ద్వీపాలు మరియు సియోల్ వంటి హైటెక్ నగరాలకు ఇది సమానంగా ప్రసిద్ది చెందింది.
బుల్గోగి బహుశా కొరియన్ వంటకం, సన్నగా ముక్కలు చేసిన మాంసంతో పొగ తీపి రుచి ఉంటుంది. మీరు బ్రాయిల్, గ్రిల్డ్ లేదా కదిలించు-వేయించిన ఆనందించవచ్చు. గొడ్డు మాంసం సాధారణంగా పాలకూర చుట్టలు మరియు కారంగా ఉండే ఎర్ర మిరియాలు పేస్ట్ (గోచుజాంగ్) తో పాటు మాంసాన్ని చుట్టడానికి మరియు మసాలా దినుసులతో ఉంటుంది.
కొరియన్ వంటకాలు ఎక్కువగా బియ్యం, కూరగాయలు మరియు (కనీసం దక్షిణాదిలో) మాంసాలపై ఆధారపడి ఉంటాయి. సాంప్రదాయ కొరియన్ భోజనం ఆవిరితో వండిన స్వల్ప-ధాన్యం బియ్యం తో పాటుగా ఉండే సైడ్ డిష్ (반찬; 飯 ban; బాంచన్) కు పేరు పెట్టబడింది. కిమ్చి దాదాపు ప్రతి భోజనంలో వడ్డిస్తారు.
----------------------------------------------------------------
Translation in Korean
한반도의 남쪽에 위치한 동아시아 국가 인 한국은 세계에서 가장 무장 한 북한과 국경을 공유하고 있습니다. 벚나무와 수백 년 된 불교 사원과 해안 어촌 마을, 아열대 섬 및 수도 인 서울과 같은 첨단 도시로 둘러싸인 녹색 언덕이 많은 시골로 유명합니다.
불고기는 아마도 가장 인기있는 한국 요리 일 것입니다. 구이, 구이 또는 볶음 요리를 즐길 수 있습니다. 쇠고기에는 보통 상추 포장과 매운 고추장 (고추장)이 들어있어 고기를 포장하고 ic니다.
불고기는 아마도 가장 인기있는 한국 요리 일 것입니다. 구이, 구이 또는 볶음 요리를 즐길 수 있습니다. 쇠고기에는 보통 상추 포장과 매운 고추장 (고추장)이 들어있어 고기를 포장하고 ic니다.
한국 요리는 주로 쌀, 야채 및 (적어도 남부에서) 육류를 기본으로합니다. 한국 전통 식사는 증기로 조리 된 단 곡물 쌀과 함께 제공되는 반찬 (반찬; 飯 饌; 반찬)의 수로 명명됩니다. 김치는 거의 모든 식사에 제공됩니다.
Comments
Post a Comment