Skip to main content

North korea food journey/ Russian



Очень интересная северокорейская кухня несколько варьируется в зависимости от региона, жители используют несколько основных продуктов по всей стране. Основу северокорейской еды составляют холодная лапша (наунг-мион), тофу, рис с короткой крупой и каша. Мясо, такое как птица, утка и говядина, также являются основными продуктами питания в Северной Корее, а также морепродукты и овощи.


Ненадлежащее управление экономикой и потеря советской поддержки привели к быстрому сокращению производства и импорта продуктов питания. Серия наводнений и засух усугубила кризис. Правительство Северной Кореи и его централизованно спланированная система оказались слишком негибкими, чтобы эффективно остановить катастрофу.


Кимчи: национальное блюдо Южной Кореи. В соответствии с его традиционным определением, кимчи - это ферментированный корейский гарнир из овощей и приправ. Сотни различных вариантов этого блюда известны во всем мире, но чаще всего его готовят из капусты Напа, редьки, зеленого лука или огурца.

Северная Корея, официально Корейская Народно-Демократическая Республика, является страной в Восточной Азии, составляющей северную часть Корейского полуострова, со столицей в Пхеньяне и крупнейшим городом страны. Пхеньян расположен на реке Тэдон, примерно в 109 километрах вверх по течению от ее устья на Желтом море,



--------------------------------------------------------------

Translation in German

Salad, Food, Italian, Tasty, Wooden

Die sehr interessante nordkoreanische Küche variiert je nach Region etwas. Die Einwohner verwenden landesweit mehrere Grundnahrungsmittel. Die Grundlage für nordkoreanische Gerichte sind kalte Nudeln (Naung-myon), Tofu, kurzkörniger Reis und Haferbrei. Fleisch wie Geflügel, Ente und Rindfleisch sind ebenso nordkoreanische Grundnahrungsmittel wie Meeresfrüchte und Gemüse.


Das wirtschaftliche Missmanagement und der Verlust der sowjetischen Unterstützung führten zu einem raschen Rückgang der Nahrungsmittelproduktion und -importe. Eine Reihe von Überschwemmungen und Dürren verschärften die Krise. Die nordkoreanische Regierung und ihr zentral geplantes System erwiesen sich als zu unflexibel, um die Katastrophe wirksam einzudämmen.


Kimchi: Südkoreas Nationalgericht. Nach traditioneller Definition ist Kimchi eine fermentierte koreanische Beilage aus Gemüse und Gewürzen. Hunderte verschiedener Versionen des Gerichts sind auf der ganzen Welt bekannt, aber am häufigsten wird es aus Napa-Kohl, Radieschen, Frühlingszwiebeln oder Gurken hergestellt.

Nordkorea, offiziell die Demokratische Volksrepublik Korea, ist ein Land in Ostasien, das den nördlichen Teil der koreanischen Halbinsel bildet. Pjöngjang ist die Hauptstadt und die größte Stadt des Landes. Pjöngjang liegt am Fluss Taedong, etwa 109 Kilometer stromaufwärts von seiner Mündung in das Gelbe Meer.




Comments

Popular posts from this blog

Brunei Food Journey

Brunei is a tiny nation on the island of Borneo, in 2 distinct sections surrounded by Malaysia and the South China Sea. It's known for its beaches and biodiverse rainforest, much of it protected within reserves. The capital, Bandar Seri Begawan, is home to the opulent Jame’Asr Hassanil Bolkiah mosque and its 29 golden domes. The capital's massive Istana Nurul Iman palace is the residence of Brunei’s ruling sultan Some Facts About Sultan Of Brunei Hassanal Bolkiah Brunei King LifeStyle Dishes from Brunei are often spicy, and are commonly eaten with either rice or noodles. Beef rendang, nasi lemak and puteri nanas, are popular foods in Brunei. Brunei's proud national dish. Derived from the interior trunk of the sago palm tree, ambuyat consists of a mix of starchy, solid whites (similar to tapioca starch) and water. Served sticky with a dip called cacah (usually sour and spicy), ambuyat is completely edible without chewing it Brunei is famous in southeast Asia for its

Romania Food Journey

Romania is a southeastern European country known for the forested region of Transylvania, ringed by the Carpathian Mountains. Its preserved medieval towns include Sighişoara, and there are many fortified churches and castles, notably clifftop Bran Castle, long associated with the Dracula legend. Bucharest, the country’s capital, is the site of the gigantic, Communist-era Palatul Parlamentului government building, romania world most beautiful country, While Romania is better known internationally for Dracula, Transylvania, and Nadia Comaneci, its lesser- known cuisine is something well worth exploring. Traditional Romanian recipes bring together a mix of ingredients and are heavily influenced by Balkan, Turkish, Serbian, German, and Hungarian cuisines. Due to this enriched experience, Romanian food is varied, filling, and very savory. Sarmale (Cabbage Rolls) ... Mămăligă (Polenta) ... Mici (Grilled Minced Meat Rolls) ... Ciorbă de burtă (Beef Tripe Soup) ... Pomana Porcului (

Iran Food Journey

Iran is an Islamic republic on the Persian (Arabian) Gulf with historical sites dating to the Persian Empire. Extensive marble ruins mark Persepolis, the empire’s capital founded by Darius I in the 6th century B.C. The modern capital, Tehran, is home to opulent Golestan Palace, seat of the Qajar Dynasty (1794–1925), plus modern landmarks such as the 435m-high Milad Tower,iran most beautiful country in the world, iran world the cheapest country, Chelo- Kabab  or  Chelow Kabab  is the national dish of Iran. The meal is simple, consisting of steamed, saffroned Persian rice and  kabab , of which there are several distinct Persian varieties. This dish is served throughout Iran today, but was traditionally associated with the northern part of the country Simply tear off a piece of flatbread, tuck a bit of the herbs and cheese and other garnishes inside, and fold it up like a rustic sandwich. The plate stays on the table throughout the meal, and the herbs are a crunchy palate cleanser bet