Skip to main content

South Korea food journey

Fried Meat Beside Sliced Lemon and White Mustard

Южная Корея, восточноазиатская нация в южной части Корейского полуострова, разделяет одну из наиболее сильно военизированных границ в мире с Северной Кореей. Он также известен своей зеленой холмистой сельской местностью, усеянной вишневыми деревьями и вековыми буддийскими храмами, а также прибрежными рыбацкими деревнями, субтропическими островами и высокотехнологичными городами, такими как Сеул, столица

Булгоги, пожалуй, самое популярное корейское блюдо с тонко нарезанным мясом, обладающим дымным сладким вкусом. Вы можете наслаждаться этим жареным, жареным или жареным. Говядина обычно сопровождается обертками салата и острой пастой из красного перца (gochujang) для упаковки и приправления мяса.

 Известный тем, что здесь находятся крупнейшие лейблы K-pop, корейские рестораны барбекю, пластическая хирургия, популярные косметические бренды, он стал одним из самых посещаемых туристических направлений в Азии.


 Корейская кухня в основном основана на рисе, овощах и (по крайней мере на юге) мясных блюдах. Традиционные корейские блюда названы по количеству гарниров (반찬; 飯 饌; банчан), которые сопровождают приготовленный на пару мелкозернистый рис. Кимчи подается почти на каждый прием пищи



-------------------------------------------------------------

Translation in German
Sushi and Fried Fish

Südkorea, eine ostasiatische Nation auf der südlichen Hälfte der koreanischen Halbinsel, teilt eine der am stärksten militarisierten Grenzen der Welt mit Nordkorea. Es ist gleichermaßen bekannt für seine grüne, hügelige Landschaft mit Kirschbäumen und jahrhundertealten buddhistischen Tempeln sowie für seine Fischerdörfer an der Küste, subtropische Inseln und High-Tech-Städte wie Seoul, die Hauptstadt

Bulgogi ist wahrscheinlich das beliebteste koreanische Gericht mit dünn geschnittenem Fleisch, das einen rauchig-süßen Geschmack hat. Sie können es gegrillt, gegrillt oder gebraten genießen. Das Rindfleisch wird normalerweise mit Salatwickeln und würziger roter Pfefferpaste (Gochujang) zum Einwickeln und Würzen des Fleisches begleitet.

 Bekannt für die Heimat der größten K-Pop-Labels, koreanische Grillrestaurants, plastische Chirurgie und beliebte Make-up-Marken, ist es eines der meistbesuchten Reiseziele für Touristen in Asien


 Die koreanische Küche basiert hauptsächlich auf Reis, Gemüse und (zumindest im Süden) Fleisch. Traditionelle koreanische Gerichte sind nach der Anzahl der Beilagen (반찬; 飯 饌; Banchan) benannt, die zu dampfgekochtem Kurzkornreis passen. Kimchi wird zu fast jeder Mahlzeit serviert


-------------------------------------------------------------

Translation in Chinese
Sushi On Brown Wooden Board

韩国是朝鲜半岛南半部的一个东亚国家,与朝鲜共享世界上最严重的军事边界之一。同样因其绿色的丘陵乡村点缀着樱桃树和具有百年历史的佛教寺庙而闻名,还有沿海渔村,亚热带岛屿和首都首尔等高科技城市

韩式烤肉可能是最受欢迎的韩国料理,肉切成薄片,散发着烟熏甜味。您可以将其烤,烤或炒。牛肉通常配有生菜卷和辛辣的红辣椒酱(gochujang),用于包裹和加香。

 以拥有最大的K-pop品牌,韩国烧烤餐厅,整形外科和受欢迎的彩妆品牌而闻名,它已成为亚洲最受欢迎的旅游目的地之一


 韩国料理主要以大米,蔬菜和(至少在南方)肉类为基础。传统的韩国餐点以蒸熟的短粒米饭搭配的配菜(반찬;饭馔; banchan)的数量命名。几乎每餐都提供泡菜



Comments

Popular posts from this blog

Brunei Food Journey

Brunei is a tiny nation on the island of Borneo, in 2 distinct sections surrounded by Malaysia and the South China Sea. It's known for its beaches and biodiverse rainforest, much of it protected within reserves. The capital, Bandar Seri Begawan, is home to the opulent Jame’Asr Hassanil Bolkiah mosque and its 29 golden domes. The capital's massive Istana Nurul Iman palace is the residence of Brunei’s ruling sultan Some Facts About Sultan Of Brunei Hassanal Bolkiah Brunei King LifeStyle Dishes from Brunei are often spicy, and are commonly eaten with either rice or noodles. Beef rendang, nasi lemak and puteri nanas, are popular foods in Brunei. Brunei's proud national dish. Derived from the interior trunk of the sago palm tree, ambuyat consists of a mix of starchy, solid whites (similar to tapioca starch) and water. Served sticky with a dip called cacah (usually sour and spicy), ambuyat is completely edible without chewing it Brunei is famous in southeast Asia for its

Romania Food Journey

Romania is a southeastern European country known for the forested region of Transylvania, ringed by the Carpathian Mountains. Its preserved medieval towns include Sighişoara, and there are many fortified churches and castles, notably clifftop Bran Castle, long associated with the Dracula legend. Bucharest, the country’s capital, is the site of the gigantic, Communist-era Palatul Parlamentului government building, romania world most beautiful country, While Romania is better known internationally for Dracula, Transylvania, and Nadia Comaneci, its lesser- known cuisine is something well worth exploring. Traditional Romanian recipes bring together a mix of ingredients and are heavily influenced by Balkan, Turkish, Serbian, German, and Hungarian cuisines. Due to this enriched experience, Romanian food is varied, filling, and very savory. Sarmale (Cabbage Rolls) ... Mămăligă (Polenta) ... Mici (Grilled Minced Meat Rolls) ... Ciorbă de burtă (Beef Tripe Soup) ... Pomana Porcului (

Iran Food Journey

Iran is an Islamic republic on the Persian (Arabian) Gulf with historical sites dating to the Persian Empire. Extensive marble ruins mark Persepolis, the empire’s capital founded by Darius I in the 6th century B.C. The modern capital, Tehran, is home to opulent Golestan Palace, seat of the Qajar Dynasty (1794–1925), plus modern landmarks such as the 435m-high Milad Tower,iran most beautiful country in the world, iran world the cheapest country, Chelo- Kabab  or  Chelow Kabab  is the national dish of Iran. The meal is simple, consisting of steamed, saffroned Persian rice and  kabab , of which there are several distinct Persian varieties. This dish is served throughout Iran today, but was traditionally associated with the northern part of the country Simply tear off a piece of flatbread, tuck a bit of the herbs and cheese and other garnishes inside, and fold it up like a rustic sandwich. The plate stays on the table throughout the meal, and the herbs are a crunchy palate cleanser bet