Skip to main content

Latvia Food Tour

Latvia is a country on the Baltic Sea between Lithuania and Estonia. Its landscape is marked by wide beaches as well as dense, sprawling forests. Latvia’s capital is Riga, home to notable wooden and art nouveau architecture, a vast Central Market and a medieval Old Town with St. Peter's Church. Riga's museums include the Latvian Ethnographic Open-Air Museum, showcasing local crafts, food and music


Karbonade. Pork features heavily on Latvian menus and karbonade is one of the country's most popular dishes. Much like a schnitzel, the pork is pounded flat and then fried in breadcrumbs. It's typically served with a heap of creamy mushrooms on top and with some dill-seasoned potatoes on the side

Grilled Meat Dish Served on White Plate

The capital city of Riga is well known for its Art Nouveau architecture. Its old town is filled with such buildings, and has been designated as a UNESCO World Heritage Site for its architecture, much of which dates back to the late 1800s and early 1900s. The most popular sport is ice hockey. Basketball is big, too.




---------------------------------------------------------------

Translation in Telugu

లాట్వియా లిథువేనియా మరియు ఎస్టోనియా మధ్య బాల్టిక్ సముద్రంలో ఉన్న దేశం. దీని ప్రకృతి దృశ్యం విస్తృత బీచ్‌లతో పాటు దట్టమైన, విశాలమైన అడవులతో గుర్తించబడింది. లాట్వియా యొక్క రాజధాని రిగా, చెక్క మరియు ఆర్ట్ నోయు వాస్తుశిల్పం, విస్తారమైన సెంట్రల్ మార్కెట్ మరియు సెయింట్ పీటర్స్ చర్చితో మధ్యయుగ ఓల్డ్ టౌన్. రిగా యొక్క మ్యూజియంలలో లాట్వియన్ ఎథ్నోగ్రాఫిక్ ఓపెన్-ఎయిర్ మ్యూజియం ఉన్నాయి, స్థానిక చేతిపనులు, ఆహారం మరియు సంగీతం ప్రదర్శిస్తుంది

Karbonade. లాట్వియన్ మెనుల్లో పంది మాంసం లక్షణాలు ఎక్కువగా ఉన్నాయి మరియు కార్బొనేడ్ దేశంలో అత్యంత ప్రాచుర్యం పొందిన వంటకాల్లో ఒకటి. ష్నిట్జెల్ లాగా, పంది మాంసం చదునుగా కొట్టబడి, బ్రెడ్‌క్రంబ్స్‌లో వేయించాలి. ఇది సాధారణంగా పైన క్రీము పుట్టగొడుగుల కుప్పతో మరియు వైపు కొన్ని మెంతులు-రుచికోసం బంగాళాదుంపలతో వడ్డిస్తారు
Selective Focus Photography of Beef Steak With Sauce


రాజధాని నగరం రిగా ఆర్ట్ నోయువే నిర్మాణానికి ప్రసిద్ధి చెందింది. దాని పాత పట్టణం అటువంటి భవనాలతో నిండి ఉంది మరియు దాని నిర్మాణం కోసం యునెస్కో ప్రపంచ వారసత్వ ప్రదేశంగా గుర్తించబడింది, వీటిలో ఎక్కువ భాగం 1800 ల చివరి మరియు 1900 ల ప్రారంభంలో ఉన్నాయి. అత్యంత ప్రాచుర్యం పొందిన క్రీడ ఐస్ హాకీ. బాస్కెట్‌బాల్ కూడా పెద్దది.


Comments

Popular posts from this blog

Brunei Food Journey

Brunei is a tiny nation on the island of Borneo, in 2 distinct sections surrounded by Malaysia and the South China Sea. It's known for its beaches and biodiverse rainforest, much of it protected within reserves. The capital, Bandar Seri Begawan, is home to the opulent Jame’Asr Hassanil Bolkiah mosque and its 29 golden domes. The capital's massive Istana Nurul Iman palace is the residence of Brunei’s ruling sultan Some Facts About Sultan Of Brunei Hassanal Bolkiah Brunei King LifeStyle Dishes from Brunei are often spicy, and are commonly eaten with either rice or noodles. Beef rendang, nasi lemak and puteri nanas, are popular foods in Brunei. Brunei's proud national dish. Derived from the interior trunk of the sago palm tree, ambuyat consists of a mix of starchy, solid whites (similar to tapioca starch) and water. Served sticky with a dip called cacah (usually sour and spicy), ambuyat is completely edible without chewing it Brunei is famous in southeast Asia for its...

Liechtenstein Food Journey

Liechtenstein is a German-speaking, 25km-long principality between Austria and Switzerland. It’s known for its medieval castles, alpine landscapes and villages linked by a network of trails. The capital, Vaduz, a cultural and financial center, is home to Kunstmuseum Liechtenstein, with galleries of modern and contemporary art. The Postmuseum displays Liechtenstein’s postage stamps, Liechtenstein's national dish is "Käsknöpfle". A simple dough made of flour, eggs, water, salt and pepper is the basis for this culinary delight. The finished Knöpfle are served with local cheese, fried onions and apple puree aside. "Ribel" is the name of a dish, which is made out of corn and wheat Perhaps the most traditional of all Luxembourg meat dishes is Judd mat Gaardebounen, smoked collar of pork with broad beans. The pork is soaked overnight, then boiled with vegetables and spices. Served in copious slices together with the beans and boiled potatoes, it is considered to...

Cyprus Food Journey in Russian

Кипр, официально Республика Кипр, является островной страной в Восточном Средиземноморье и третьим по величине и третьим по численности населения островом в Средиземноморье, расположен к югу от Турции, к западу от Сирии и Ливана, к северо-западу от Израиля, к северу от Египта и юго-востоку. Греции, Традиционные кипрские продукты включают сувлакию (мясные шашлыки на гриле), валхалию (жареная колбаса), афеллу (свинину, маринованную в кориандре), жареный сыр халлуми, оливки, питта, колокаси (корнеплоды), баранину, артишоки, нут и рагу из кролика (стифадо) Конечно, «сувла» - это то, что каждый назовет национальным блюдом - мясо ягненка или свинины (и даже курицы), приготовленное на вертеле, на углях под открытым небом. У нас также есть «шефталия», которая представляет собой фарш из свинины, завернутый в желудок ягненка, приготовленный на углях под открытым небом, который подается на кипрском питта-хлебе. Традиционный завтрак часто состоит из оливок, сочных помидоров и маленьких ...