Skip to main content

Comoros Food Journey

Onion Rings on Gray Bowl

Comoros The Comoros is a volcanic archipelago off Africa’s east coast, in the warm Indian Ocean waters of the Mozambique Channel. The nation state’s largest island, Grande Comore (Ngazidja) is ringed by beaches and old lava from active Mt. Karthala volcano. Around the port and medina in the capital, Moroni, are carved doors and a white colonnaded mosque, the Ancienne Mosquée du Vendredi, recalling the islands’ Arab heritage.,

Comoros, a small island off the coast of Africa, boast a wide range of food and generally have a healthy cuisine. People in Comoros usually have a seafood diet, taking lobster, crab, shrimp, etc. They also include locally grown vegetable and tropical fruits such as rice, coconut, pineapple, mango, and more


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Translation in Telugu
Morocco, Africa, Desert, Sahara, Travel
కొమొరోస్ ది కొమొరోస్ అనేది మొజాంబిక్ ఛానల్ యొక్క వెచ్చని హిందూ మహాసముద్ర జలాల్లో ఆఫ్రికా యొక్క తూర్పు తీరంలో ఉన్న అగ్నిపర్వత ద్వీపసమూహం. దేశం యొక్క అతిపెద్ద ద్వీపం, గ్రాండే కోమోర్ (న్గాజిడ్జా) చురుకైన మౌంట్ నుండి బీచ్‌లు మరియు పాత లావా చేత రింగ్ చేయబడింది. కార్తాలా అగ్నిపర్వతం. రాజధాని మొరోనిలోని ఓడరేవు మరియు మదీనా చుట్టూ, చెక్కిన తలుపులు మరియు తెల్లని కాలొనాడెడ్ మసీదు, యాన్సియెన్ మోస్క్యూ డు వెండ్రేడి, ద్వీపాల అరబ్ వారసత్వాన్ని గుర్తుచేస్తుంది.
కొమోరోస్, ఆఫ్రికా తీరంలో ఒక చిన్న ద్వీపం, విస్తృతమైన ఆహారాన్ని ప్రగల్భాలు చేస్తుంది మరియు సాధారణంగా ఆరోగ్యకరమైన వంటకాలు ఉంటాయి. కొమొరోస్ ప్రజలు సాధారణంగా ఎండ్రకాయలు, పీత, రొయ్యలు మొదలైనవి తీసుకొని సీఫుడ్ డైట్ కలిగి ఉంటారు. వాటిలో స్థానికంగా పండించిన కూరగాయలు మరియు ఉష్ణమండల పండ్లైన బియ్యం, కొబ్బరి, పైనాపిల్, మామిడి మరియు మరిన్ని ఉన్నాయి.

Comments

Popular posts from this blog

Brunei Food Journey

Brunei is a tiny nation on the island of Borneo, in 2 distinct sections surrounded by Malaysia and the South China Sea. It's known for its beaches and biodiverse rainforest, much of it protected within reserves. The capital, Bandar Seri Begawan, is home to the opulent Jame’Asr Hassanil Bolkiah mosque and its 29 golden domes. The capital's massive Istana Nurul Iman palace is the residence of Brunei’s ruling sultan Some Facts About Sultan Of Brunei Hassanal Bolkiah Brunei King LifeStyle Dishes from Brunei are often spicy, and are commonly eaten with either rice or noodles. Beef rendang, nasi lemak and puteri nanas, are popular foods in Brunei. Brunei's proud national dish. Derived from the interior trunk of the sago palm tree, ambuyat consists of a mix of starchy, solid whites (similar to tapioca starch) and water. Served sticky with a dip called cacah (usually sour and spicy), ambuyat is completely edible without chewing it Brunei is famous in southeast Asia for its...

Mongolia Food Journey

Mongolia, a nation bordered by China and Russia, is known for vast, rugged expanses and nomadic culture. Its capital, Ulaanbaatar, centers around Chinggis Khaan (Genghis Khan) Square, named for the notorious founder of the 13th- and 14th-century Mongol Empire. Also in Ulaanbaatar are the National Museum of Mongolia, displaying historic and ethnographic artifacts, and the restored 1830 Gandantegchinlen Monastery. The national capital, Ulaanbaatar,Mongolia World Most Beautiful Country the Mongol warrior would typically pack dried meat some cheese. and fermented milk alcohol in addition to this he might pack a bag of onions meat and rice that would be placed under the saddle. and would be slowly cooked by the friction of his body. and the horses turning it into a stew like substance. Some Mongolians operate illegal meat and leather trade. Dog meat is said to have a special healing effect, and it is often used in the treatment of lung diseases. Chinese and Koreans who live in Mongo...

Cyprus Food Journey in Russian

Кипр, официально Республика Кипр, является островной страной в Восточном Средиземноморье и третьим по величине и третьим по численности населения островом в Средиземноморье, расположен к югу от Турции, к западу от Сирии и Ливана, к северо-западу от Израиля, к северу от Египта и юго-востоку. Греции, Традиционные кипрские продукты включают сувлакию (мясные шашлыки на гриле), валхалию (жареная колбаса), афеллу (свинину, маринованную в кориандре), жареный сыр халлуми, оливки, питта, колокаси (корнеплоды), баранину, артишоки, нут и рагу из кролика (стифадо) Конечно, «сувла» - это то, что каждый назовет национальным блюдом - мясо ягненка или свинины (и даже курицы), приготовленное на вертеле, на углях под открытым небом. У нас также есть «шефталия», которая представляет собой фарш из свинины, завернутый в желудок ягненка, приготовленный на углях под открытым небом, который подается на кипрском питта-хлебе. Традиционный завтрак часто состоит из оливок, сочных помидоров и маленьких ...